Описание

Атрактивно предложение на Агенция за недвижими имоти Скала Ди- многофамилна триетажна къща!
Имотът се намира на тихо и спокойно място сред зеленината и автентичната атмосфера в село Хераково, разположено на 20 км западно от София. Селото е разположено в подножието на Витоша, като предлага красиви гледки към планината и околността. В последните години районът се разви бързо и привлича все повече млади хора, които постоянно го обитават. Климатът е мек и приятен.
РЗП 200, Допълнително застрояване- 70кв.м. Двор: 650кв.м. Къщата е близкак и дворът на целия имот е общо:1290кв.м.
Разпределение:
Къщата е решена интересно и практично. Три етажа с идентично разпределение- две стаи и баня с тоалетна, като всеки етаж има независим самостоятелен вход. Всички етажи са с големи панорамни тераси. Поради леката денивелация, теренът е моделиран и на партер е обособена голяма дневна част с кухня и трапезария. На това ниво има голям санитарен възел и голямо светло помещение, където се намира котле на ток. Партерът е с лице и директен излаз към озеленен и отлично аранжиран двор. Къщата е завършена и съвременно обзаведена.
Допълнителното застрояване е в долната част на двора, където е изградено голямо закрито помещение с веранда и барбекю с кухненски бокс, голяма баня и тоалетна.
Код:25751

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София област, с.Хераково
Тип имоткъща
Тип строителствотухла/1981-1990
Цена250000 EUR
Площ200 м2
Етажност3
Код33-25751

Подобни предложения


  • продава
  • 250000 EUR
къща | 200 м2 
*София област | с.Хераково 
 
  •   1