Описание

Изключително интересно предложение!
Имате невероятната възможност да се насладите на елегантен и просторен апартамент в престижния квартал Дианабад в София. Намира се на границата на кв.Дианабад и кв.Изгрев. Топ локация, в непосредствена близост до басейна и кортовете на Дианабад, добре съобщен с центъра на града, посредством обществен транспорт.
Квартал Дианабад е един от най-елитните и престижни райони в София, известен със своята уникална атмосфера, зеленина и комбинация от спокойствие и близост до градски удобства. Големите отдавна озеленени междублокови пространства предлагат уникална възможност за разходки, спорт и отдих на открито. Това е идеалното място за хората, които ценят свеж въздух и близостта до природата.
Архитектурата е ненатрапчива смесица от класическо и модерно строителство. В района има детски градини и училище, магазини , кафенета и места за спорт.
Този апартамент предлага комбинация от модерен дизайн, удобство и изисканост, които предполагат перфектната обстановка за уютен дом. Завършен е със съвременни материали. Разположен е на две нива( мезонет) намира се на 9-ти етаж и разкрива уникална панорама кън Витоша и град София.
ЗП- 157кв.м, а реална площ 230кв.м.
Първо ниво- 85кв.м., на което са разположени дневна част с кухня спалня, баня с тоалетна и стълби към второ ниво. Две огромни панорамни тераси. Кухнята е изработена по поръчка с мисъл към детайла. Пространството е добре решено, но позволява творчество и лично планиране.
Второ ниво-просторна дневна част около 90кв.м с двустранно осветление, голяма спалня, светла баня с тоалетна. Две панорамни тераси.
В момента това ниво се ползва за офис и има обособено 10 работни места, кухненска част, кът за почивка и развлечение и кабинет.
Това ниво позволява лесно преустройство и обособяване на още две спални и малък хол.
За допълнителна информация и съдействие за оглед- моля цитирайте код:25773

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София, Дианабад
Тип имотмногостаен
Тип строителствотухла/2010
Цена369000 EUR
Площ230 м2
Етажност9/9
Код33-25773

Подобни предложения


  • продава
  • 369000 EUR
многостаен | 230 м2 
*София | Дианабад 
 
  •   1