Описание

Агенция СКАЛА ДИ представя на Вашето внимание новострояща се жилищна сграда, част от жилищен комплекс в район с потенциал и добри инфраструктурни връзки.
Проектът се състои от три сгради:
Първа завършена с АКТ16 и всички апартаменти продадени,
Втората е пред АКТ14/всички апартаменти са продадени/.Остават мезонети и вградени къщи със собствен двор.г.Планирано завършване на втората сградата с АКТ 16 до края на 2023г.
Третата е с открита строителна линия на 19.05.2022 . и със срок на завършване м.09.2024г.
Сградите, които предстоят да бъдат изпълнени, са разположени на естествен хълм в района на кв.Горубляне, което предоставя на почти всички бъдещи собственици красиви панорамни гледки към Лозенска планина и Витоша.

Сградата се състои се от от различен тип апартаменти и вградени къщи на две нива с собствен двор и гараж,(тристайни,мезонети),подземени паркоместа и надземни гаражи.
В сутерена на сградата е предвиден просторен подземен паркинг, с достатъчен брой паркоместа за всеки от апартаментите.
Възможност за закупуване на подземно паркомясто на цени от 10 000 евро и гаражи на цени от 13 000 евро.

Предлагаме Ви Мезонет на две нива/Ап.16/. Изложение- югоизточно. Жилището е разположено на четвърти и пети етаж с РЗП-156,12, ЧЖП-145,60кв.м, ИЧ-11,52кв.м.
Разпределение:
Първо ниво:76.07кв.м, входно предверие, хол с кухненски бокс и трапезария с излаз към Тераса с площ 118.98кв.м ,склад, баня с тоалетна.
Второ ниво:69.53кв вътрешна стълба,коридор,две спални с обща тераса с площ 16.15 кв.м, гардеробна, баня с тоалетна.
Обща квадатура-292.25кв.м. Цена-345000Е

Сградата ще бъде с контролиран достъп и с ефективна система за видеонаблюдение, което ще осигури на живущите сигурност и спокойствие.
Сградата ще е завършена с висококачествени материали утвърдени в строителният бранш производители и дизайнерски завършени общи части. Кофражните системи и технологии използвани в изграждането на обекта са съобразени с новите тенденции на световното строителство.
Жилищата се издават с контакти и ключове за ел. инсталациите, блиндирана входна врата, отоплителна инсталация с изградена газова инсталация до тапа, без котел и радиатори, прокарани изводи за климатик. При желание на клиента всеки апартамент може да бъде завършен до ключ или напълно обзаведен от строителя.
Жилищната сграда е разположена в непосредствена близост до Цариградско шосе и на 15 мин. път с автомобил до центъра на град София. Непосредствената близост на възлови пътни артерии и Околовръстен път дават възможност за бърз и удобен трансфер до всички желани дестинации в София и пътищата към вътрешността на страната.

Схема на плащане: съобразена с изискванията на пазара и гарантиращи спокойствието на купувача до завършването и издаването на сградата. Схемата за плащане е гъвкава - по договаряне с инвеститора, има възможност за предоставяне на отстъпка при по-голямо първоначално плащане.
Код 25684

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София, Горубляне
Тип имотмезонет
Тип строителствотухла/2024
Цена345000 EUR
Площ292 м2
Етажност4/5
Код33-25684

Подобни предложения


  • продава
  • 345000 EUR
мезонет | 292 м2 
*София | Горубляне 
 
  •   1