Описание

ПРОМОЦИЯ!!! ОТСТЪПКА 10%!!!
Агенция СКАЛА ДИ представя на Вашето внимание новострояща се жилищна сграда, част от жилищен комплекс в район с потенциал и добри инфраструктурни връзки.
Проектът се състои от няколко сгради, първата от които е завършена и с разрешение за ползване/АКТ16/. Сградите, които предстоят да бъдат изпълнени, са разположени на естествен хълм в района на кв.Горубляне, което предоставя на почти всички бъдещи собственици красиви панорамни гледки към Лозенска планина и Витоша.
Проектът разполага с разрешение за строеж, старт на строителството - май 2022 г.
Сградата се състои се от от различен тип апартаменти и къщи на две нива с собствен двор и гараж,(тристайни,мезонети),подземени паркоместа и надземни гаражи. В сутерена на сградата е предвиден просторен подземен паркинг, с достатъчен брой паркоместа за всеки от апартаментите.

Предлагаме Ви тристаен апартамент/къща на две нива/А3/ със самостоятелен двор и гараж. Изложение- югоизточно.
Жилището е разположено на партер и първи етаж с общо РЗП-306.95 кв.м, ЧЖП-158,38кв.м.Двор 71.55кв.м. Гараж-41,81кв.м /ЧЖП/без общи части.
Разпределение:
Първо ниво:70.33кв.м, входно предверие, хол с кухненски бокс и трапезария с излаз към двор,склад, баня с тоалетна.Гараж.
Второ ниво:70.33кв.м,вътрешна стълба,коридор,две спални с обща тераса,гардеробна, баня с тоалетна.
Обща площ-306,95кв.м.Цена-260000Е

Възможност за закупуване на подземни паркоместа на цени от 10 000 евро и гаражи на цени от 13 000 евро
Сградата ще бъде с контролиран достъп и с ефективна система за видеонаблюдение, което ще осигури на живущите сигурност и спокойствие.
Сградата ще е завършена с висококачествени материали утвърдени в строителният бранш производители и дизайнерски завършени общи части. Кофражните системи и технологии използвани в изграждането на обекта са съобразени с новите тенденции на световното строителство.
Жилищата се издават с контакти и ключове за ел. инсталациите, блиндирана входна врата, отоплителна инсталация с изградена газова инсталация до тапа, без котел и радиатори, прокарани изводи за климатик. При желание на клиента всеки апартамент може да бъде завършен до ключ или напълно обзаведен от строителя.
Жилищната сграда е разположена в непосредствена близост до Цариградско шосе и на 15 мин. път с автомобил до центъра на град София. Непосредствената близост на възлови пътни артерии и Околовръстен път дават възможност за бърз и удобен трансфер до всички желани дестинации в София и пътищата към вътрешността на страната.
В сградата се предлагат и други тристайни апартаменти с по голямо РЗП. Има апартаменти със самостоятелни дворoве.
Схема на плащане: съобразена с изискванията на пазара и гарантиращи спокойствието на купувача до завършването и издаването на сградата. Схемата за плащане е гъвкава - по договаряне с инвеститора, има възможност за предоставяне на отстъпка при по-голямо първоначално плащане.

ОТКРИТА СТРОИТЕЛНА ЛИНИЯ на 19.05.2022 г.Планирано завършване на третата сграда м.09.2024г.
Код 25683

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София, Горубляне
Тип имот3стаен
Тип строителствотухла/2023
Цена260000 EUR
Площ158 м2
Етажност1/5
Код33-25683

Подобни предложения


  • продава
  • 260000 EUR
3стаен | 158 м2 
*София | Горубляне 
 
  • продава
  • 150000 EUR
3стаен | 108 м2 
*София | Горубляне 
 
  • продава
  • 120000 EUR
3стаен | 88 м2 
*София | Горубляне 
 
  •   1