Описание

Агенция за недвижими имоти "СКАЛА ДИ" предлага на Вашето внимание Парцел в бързо развиващ се район с ново строителство.
Имота е в регулация разположен на комуникативно място в с.Гурмазово, община Божурище. Площта на имота е 546 кв.м и попада в зона за жилищно застрояване при следните параметри:
Устройствена зона Жм2. Плътност на застрояване - 30% , Кинт - 1, Кота корниз - 10м - за сграда с височина до 3 жилищни етажа. Озеленена площ 60%.
Площта от 546 кв.м го прави изключително подходящ както за построяването на фамилна луксозна къща или вила, До имота има прокарани ток, вода. Достъпа до имота е по новоизграден чакълиран път.
Съседните къщи и вили са целогодишно обитавани. Имотът е с отлично местоположение на 20 мин. от гр.София. Идеален е за хора, които искат да бъдат близо до град София и едновременно, да живеят в спокоен район. Мястото е изключително живописно и характерно с постоянната циркулация на въздуха, където предлага и така необходимият ни в последно време чист въздух. Непосредствено до имота се изграждат комплекси от еднофамилни къщи с чудесна панорамна гледка на град София, Витоша, Люлин и Стара планина.
Парцелът е с правилна форма, с ясна собственост и няма неуредени сметки по регулация, възбрани или тежести.

Заповядайте на оглед КОД 25574

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София област, с.Гурмазово
Тип имотпарцел
Цена40950 EUR
Площ546 м2
Код33-25574

Подобни предложения


  • продава
  • 40950 EUR
парцел | 546 м2 
*София област | с.Гурмазово 
 
  •   1