Описание


Агенция СКАЛА ДИ предлага апартамент разположен на 8-ми етаж в новострояща се сграда със смесено предназначение - магазини, ресторант, офиси, банков клон и апартаменти.
Жилището е с изложение юг/изток и е изключително просторно,осигуряващо невероятна гледка към пистите на Летището и Витоша. Сградата се намира в района на Аерогара София на бул.Източна тангента до бул.Брюксел. На 5 минути от сградата има Станция на Метрото и удобен и редовен градски транспорт.

Разпределение: входно предверие, мокро помещение, просторна дневна с кухнески бокс към него, южен балкон, самостоятелна стая. санитарен възел..
РЗП - 64кв.м. ЧЖП - 58кв.м. Апартаментът се продава на Ш/З.Изработен е проект за интериорно обзавеждане.

Постройката е монолитна-стоманобетонава, изпълнена с червени тухли Wienerberger, Голям и малък асансьор ORONA, 24-часова охрана, контрол на достъпа. Енергийната ефективност е клас А , върху тухлите e положена 10см топлоизолация по проект, дограмата е 5 камерна с 4 сезонен стъклопакет.
Към сградата е заложена зала с постоянен Free WiFi, принтери, мултимедия за самостоятени дейности осигуряваща възможност за осъществяване на работни срещи, партита, кино вечери и общи събрания.
Общите части ще бъдат луксозно завършени с гранит и стъкло.

Паркирането е подсигурено посредством 64 броя Паркоместа разположени на две нива под сградата. Паркоместата са с нормални габарити, даващи възможност да паркира SUV. За всяко паркомясто е заложен самостоятелен токов кръг с отделен електромер, за зареждане на електроавтомобил.При желание от Ваша страна можете да закупите подземно паркомясто.

Сградата е с АКТ 15 има Удостоверение по чл. 181 от ЗУТ. Присъединена е към Софийска вода и ЧЕЗ чрез изградени външни връзки и трафопост.Отоплението е на Газ с изградена инсталация или климатици.
Срокът за завършване и предаване на Сградата с Акт Обр.16 е м.03.2024 год.

При интерес, обадете се и посочете КОД 25453

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София, Дружба 1
Тип имот2стаен
Тип строителствотухла/2023
Цена131000 EUR
Площ64 м2
Етажност8/10
Код33-25453

Подобни предложения


  • продава
  • 131000 EUR
2стаен | 64 м2 
*София | Дружба 1 
 
  •   1