Отличен имот с панорама в полите на Витоша


Описание

Уникален имот!!! Топ цена!
Скала Ди Недвижими имоти предлага на вниманието Ви отличен инвестиционен имот. Застрояването е разгърнато и обхваща почти целия терен, като много успешно е обрана денивелацията в няколко тераси. Имотът има потенциал в различни сгери на дейност- от бутиков хотел, офис, детска градина, медицински център, луксозен старчески дом.
ЛОКАЦИЯ:
кв. Драгалевци, над стадиона и комплекс Ботаника. Невероятна панорама към града и планината. Целогодишен достъп по асфалтов път.
КОНСТРУКЦИЯ, РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ И ОПИСАНИЕ:
Монолитно строителство-2010г.
РЗП 1000 кв. м, , разположение на 3етажа в 9 апартамента, всеки със собствен санитарен възел и тераса, чрез просторно и светло стълбище с хубави фоайета на всеки етаж. Има възможност за изграждане на външен асансьор, предвид изискванията за общодостъпна среда на обществени сгради и помещения.
Партер: помещение, предвидено за заведение-70кв.м.-около 20. места
Първи етаж: фоайе с рецепция, стая за техническо обслужване и видеонаблюдение; ресторант с две зали с камини и с тераса- 50 кв. м,,помещение за подготовка и разпределение на храната, кухня; миялно, 3 складови помещения; WC; перално помещение; снек бар; изградена шахта за асасньор за изкачване на храна.
Втори етаж: два двустайни апартамента; два едностайни апартамента, помещение, подходящо за сауна.
Тавански етаж: 5 апартамента.
Голяма покривна тераса-165кв.м, с възможност да се направи градина, с изводи за права и обратна вода, покрита част за малък бар.
Всички помещения са напълно завършени, а някои са и обзаведени. Подови настилки в общи части- полиран гранитогрес, в апартаментите- ламинат, стените - латекс, бани и WC - теракота и фаянс, дограмата е ПВЦ. Вътрешното стълбище е с гранит и ковано желязо.
В някои от общите помещеня са необходими са довършителни работи, тк са на замазка и шпакловка. Има необходимост някъде и от козметични ремонти, които са съобразени в цената
ЕКСТРИ:
Сградата е с изградена инсталация за локално парно, газов бойлар 500 л. Две камини.
Промишлен ток-100кВт.
Окабеляване,
Канализация.
Асфастов път.
Гараж за три коли и паркоместа.
Собствен водоизточник- кладенец.
На разположение за огледи и допълнителна информация- Референтен номер:25121
Предлагаме безплатен оглед, преглед на документи и оценка на предлаган от Вас имот!

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София, 
Тип имоткъща
Тип строителствотухла/2011
Цена580000 EUR
Площ1000 м2
Етажност3
Код33-25121

Подобни предложения


  • продава
  • 580000 EUR
къща | 1000 м2 
*София |  
 
  • продава
  • 310000 EUR
къща | 262 м2 
*София | Суходол 
 
  •   1