Описание

"СКАЛА ДИ"-актуални оферти, атрактивни цени!!
Бутиков апарт-хотел в центъра на София, разположен до Министерството на околната среда и водите на бул. Мария Луйза . Апарт- хотела се намира на крачки от емблематични сгради като ЦУМ, Централни хали, Централна баня .
Имота е строен през тридесети век от видните български архитекти, който са изградили редица обществени сгради Българска Народна Банка, Народната Библиотека Св. св. Кирил и Методий , Театъра на българската армия, Катедралата Света Неделя и др. През 2019г. имота е изцяло реновиран.
Апарт-хотела е изработен изцяло от Дизайнер. Разработен бизнес с печалба 16000лв. на месец.
В основната сграда са разположени 8 апартамента- 5 бр са разположени на 4-ти етаж и 3 бр са на 5-ти етаж. Седем от апартаментите представляват кухнески бокс с хол, спалня и баня с тоалетна. Всеки с възможност за посещение на 4 госта. Един от апартаментите представлява кухнески бокс с хол, 2 спални и баня с тоалетна. Възможност за посещение на 6 госта. Апартаментите са напълно обзаведение, функционални и комфортни. Облицовани стени с декоративна тухла, венецианска и др. мазилки, боядисани тавани с дизайнерско осветление, дизайнерски вносни мебели, луксозно завършени санитарни помещения, климатици във всеки апартамент .
Във вътрешният двор има двуетажна кооперация, в която са останалите 2 апартамента единия е за 4 гости, а другият е за 6 госта.
На партера има перално помещение с професионални уреди пералня/Miele/, сушиля/Miele/ и гладачна машина с парогенератор.
Към имота във вътрешният двор има 4 паркоместа и 1 гараж, обособени чрез решение на общо събрание на етажната собственост. Двора е обезопасен с контролиран достъп, ролетна врата, бариера и видеонаблюдение.
Апартаментите се предлагат в платформи за нощувки Booking и Аirbnb. Рейтинга е отличен и на двете платформи.
Можем да предложим пълна история на приходите и заетостта за последните 6 месеца. Апарт-хотела има постоянни клиенти и почти пълна заетост на нощувките.
Продава се фирмата, с която се осъществява дейността, имота със всичкото оборудване, обзавеждане и Ноухауто. Пълно съдействие за дейността след продажбата.
Площ на имота 512кв. м. + 48кв. м. таванско помещение, което е в процедура за промяна на предназначението му в Ателие + 50кв. м, мазе + 21, 66% идеални части от правото на собственост върху земята/1100кв. м/, върху което е построена сградата + 130кв. м подпокривно пространство.
КОД 25115

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София, Център
Тип имотхотел
Тип строителствотухла/2019
Цена930000 EUR
Площ560 м2
Код33-25115

Подобни предложения


  • продава
  • 930000 EUR
хотел | 560 м2 
*София | Център 
 
  •   1