Описание

СКАЛА ДИ - актуални оферти, реални цени!
МАГАЗИН многофункционален, удобна локация, голямо лице, до бул.България
Представителна сграда от 2005г, непосредствено до бул.България и на 1 минута от метростанция "бул.България" бул.Гешов, в близост до пл.Ручей.
Магазин с големи витрини и лице, на две нива, с обща площ 242кв.м. На кота нула и кота плюс 1, като и двете нива с директно осветление и големи витрини. ПЪРВО НИВО е с площ 130кв.м и височина 2.80м, състои се от просторна търговска част, склад (две помещения), кухненски бокс с място за хранене, санитарен възел, стълба към ВТОРО НИВО с площ 112кв.м и височина 2.50м - състои се от четири самостоятелни офис помещения, разделени със стъклени преградни стени. Преградите могат да се премахнат и цялата площ да се използка като едно помещение (с търговска или друга цел).
Настилките навсякъде са теракота, стени на латекс, осветителни тела. Локално отопление на ток, климатици 2бр.Обезопасен - СОТ, електрическа метална ролетна щора. Окабеляване.
Помещението е със статут на магазин, но позволява ползването му за разнообразни дейности - офиси, счетоводна или адвокатска кантора, езиков/детски център, медицински център, дентална клиника, шоурум ... Площта и липсата на носещи стени дават възможност за различни решения.
Код:24022.
ИСКАТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ ИМОТ- НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД, ПРЕГЛЕД НА ДОКУМЕНТИ И ОЦЕНКА НА ОБЕКТА!!!

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София, Хиподрума
Тип имотмагазин
Тип строителствотухла/2003
Цена497000 EUR
Площ242 м2
Етажност1/6
Код33-24022

Подобни предложения


  • продава
  • 497000 EUR
магазин | 242 м2 
*София | Хиподрума 
 
  •   1