Описание


Агенция СКАЛА ДИ Ви предлага апартамент разположен на 5-ти етаж в новострояща се сграда със смесено предназначение - магазини, ресторант, офиси, банков клон и апартаменти.

Разпределение: входно антре, две самостоятелни стаи с балкони тип Лоджия, голям просторен хол с кухнески тракт към него, голяма баня с WC и втори санитарен възел. Има възможност за обособяване на трета спалня. РЗП - 145.64кв.м. ЧЖП е 130.70м2. Има разработен проект за Интериорно обзавеждане на апартамента. Апартамента е на 2-ри етаж /има същото разпределение на 3 и 4-ти етаж/.
Апартамента е южен с невероятно изложение към пистите на Летище София, града и Витоша-планина. До сградата има Станция на Метрото и удобен градски транспорт.

Сградата се намира на бул.Източна тангента до бул.Брюксел. Има редовен градски транспорт и на 5минути е станцията на Метрото.
Постройката е монолитна-стоманобетонава, изпълнена с червени тухли Wienerberger. Има голям и малък асансьор ORONA, 24-часова охрана, контрол на достъпа. Енергийната ефективност е клас А - върху тухлите e положена 10 см. топлоизолация по проект, дограмата е 5 камерна с 4 сезонен стъклопакет. Към сградата е заложена зала с постоянен free WiFi, принтери, мултимедия за самостоятени дейности осигуряваща възможност за осъществяване на работни срещи, партита, кино вечери и общи събрания.

Паркирането е подсигурено от 64 броя подземни паркоместа разположени на две нива. Паркоместата са с нормални габарити, даващи възможност да паркира SUV. За всяко паркомясто е заложен самостоятелен токов кръг с отделен електромер, за зареждане на електроавтомобил.
При желание от Ваша страна можете да закупите паркомясто.

Сградата има издадени Акт. Обр. 14 и Удостоверение по чл. 181 от ЗУТ. Присъединена е към Софийска вода и ЧЕЗ чрез изградени външни връзки и трафопост.
Сградата ще бъде Газифицирана има изградена инсталация или климатици.
Цената е с включен ДДС.
Срокът за завършване и предаване на Сградата с Акт Обр.16 е м.03.2023 год.

Огледи в удобно за Вас време. Посочете КОД 25453

Детайли
Услугапродава
Местоположение*София, Дружба 1
Тип имот4стаен
Тип строителствотухла/2023
Цена153300 EUR
Площ146 м2
Етажност5/10
Код33-25453

Подобни предложения


  • продава
  • 153300 EUR
4стаен | 146 м2 
*София | Дружба 1 
 
  •   1